Föreningen Hörseltjänst r.f

Sommarläger

Föreningen Hörseltjänst r.f. sommarläger

Föreningen Hörseltjänst arrangerar årligen ett sommarläger för finlandssvenska barn och unga med hörselnedsättning. Den övre åldersgränsen är 18 år och lägerspråket är svenska och tecken som stöd. Sommarlägret sker ofta under första veckan i augusti.

Föreningen Hörseltjänst arrangerar kostnadsfri busstransport till och från lägret för deltagare. Deltagande i lägret är kostnadsfritt för målgruppen. Kontaktinformation nedan för mera information eller frågor.

Hörseltjänsts sommarläger 2020 arrangeras den 2–7.8 på Solvalla i Esbo.

Föreningen Hörseltjänst har arrangerat sommarlägret sedan år 1997 och årets läger är det 24:de i raden. Hörsellägren är mycket omtyckta av deltagarna och ledare, lägerstorleken brukar röra sig mellan 35 och 50 personer. Hörseltjänst är glada över att en stor del av dagens ledarkår består av gamla lägerdeltagare, vilket även de ansvariga ledarna är.

Hörseltjänst har även ett gott samarbete med rehabiliteringshandledarna för Nyland och Österbotten vilka ofta deltar i lägerveckan som ledare.

Är det något för dig eller någon du känner?

Har du frågor eller funderingar rörande lägret?

Kontakta då ansvariga ledarna Linus Dahlblom och Emil Rönnberg per e-post:
horselsommar@outlook.com

Övrigt gällande Föreningen Hörseltjänst kan riktas till styrelsens sekreterare Victor Rehn per e-post: vrehn@outlook.com

Läger2019Annonsbild2Buss