Svenska hörselförbundet söker evenemangskoordinator

Flera personer sitter runt ett bord i bakgrunden. Placerad ovanpå bilden finns en textruta med texten ledigt jobb.

Är du vår nya evenemangskoordinator?

Evenemangskoordinatorn har hand om förbundets kurser och seminarier. Svenska hörselförbundet ordnar ett tiotal kurser per år, var av största delen är hörselspecifika temakurser och resten är kurser för föreningarnas frivilliga hörselrådgivare. Utöver kurserna ordnar vi även seminarier för allmänheten. Som evenemangskoordinator planerar du självständigt kursinnehåll och seminarieprogram. I uppgifterna ingår marknadsföring av kurserna och att fungera som kursledare på de inplanerade kurserna.  

Vi söker dig som:  

  • är initiativrik 
  • kan arbeta självständigt och systematiskt 
  • kan hålla i många trådar samtidigt 
  • är bekväm med att uppträda och föreläsa 
  • är bekväm med teknik och it 
  • har kunskaper om eller egen erfarenhet av hörselfrågor 

Anställningen är på heltid (100%) och det handlar om en tillsvidare anställning, med sex månaders prövotid. Ditt arbetsfält är hela Svenskfinland och i arbetet ingår kvälls- och veckoslutsarbete. Arbetet förutsätter att du har möjlighet att resa, i och med att kurserna oftast är tre dagar långa och ordnas på olika orter inom Svenskfinland. Placeringsorten är Helsingfors. Distansarrangemang med alternativa placeringsorter kan diskuteras. 

Svenska hörselförbundet är en trettioårig organisation, med nio medlemsföreningar. Vårt kontor finns i SFV-huset G18 i centrala Helsingfors och evenemangskoordinatorn ingår i en arbetsgemenskap på fem anställda. Vi bedriver påverkansarbete, sprider information om hörselfrågor, producerar material och information och arbetar för att förena de finlandssvenska hörselskadade. Vi följer kollektivavtalet för organisationer inom socialbranschen och arbetet som evenemangskoordinator ingår i kravgrupp 5 i kollektivavtalet.  

Vi värdesätter mångfald i vår arbetsgemenskap och som sökande ser vi gärna personer av olika bakgrund, åldrar, kön och funktionsvariationer. 

Ansök jobbet senast 30.9.2022 kl. 12.00 via vårt webbformulär. En del av de sökande kallas till arbetsintervju. Intervjuer kan hållas redan under ansökningstiden.

Frågor gällande arbetets innehåll besvaras av evenemangskoordinator Siw Östman: siw.ostman@horsel.fi, tfn. 044 533 39 47. Frågor angående organisationen, arbetsvillkor med mera besvaras av tf. verksamhetsledare Ilona Salonen: ilona.salonen@horsel.fi, tfn. 044 5333 964. Vi beaktar endast ansökningar som lämnas in via webbformuläret.